Avon, Avon Temsilci, Avon Temsilcisi Nasıl Olunur?

İş arayanlar, kendi işinden elde ettiği kazançla geçinemeyenler ya da ek gelir arayanlar bu yazımızı okumanızda fayda var.Kendinize ek gelir sağlamak artık zor değil hem kolay hem de eğlenceli.

Dünyaca bilinen bir marka Avon ve hepimizin bildiği gibi kozmetik ürünleri satan bir marka.Avon dünya genelinde satışlarını genellikle katalog üzerinden yapıyor.Bu satışları gerçekleştiren kişiler ise genellikle  Avon'un çalışanları değil Avon satış temsilcileri ya da Avon takım öncüleri.

Avon Temsilcisi Nasıl Olunur ?, Takım Öncüsü Kimdir?



Avonun binlerce ürünü var ve bu ürünler en çok tüketilen kozmetik ürünleri arasında.Avon temsilcilerinin ürünü tanıtma beğendirme gibi bir dertleri genelde olmuyor çünkü avon ürünleri genellikle herkes tarafından bilinen ve kullanılan ürünlerden oluşuyor.

Avon temsilcisi olmanın bir çok avantajı var siz elinize ürünleri alıp kapı kapı dolaşmıyorsunuz.İsterseniz bunu yapabilirsiniz ancak Avon katalogları sizin işiniz için tam donanıma sahip.Avon katolag çıkarmayı ihmal etmeyen firmalardan birisi.Satış temsilcileri Avon katologundan ürünleri tanıttıktan sonra satış olursa siparişleri Avon'a veriyor ve ürünler geliyor.

Avon 'un avantajlarından birisi de Avon belirli dönemlerde bazı ürünleri %50 lere varan indirime sokması.Bunu satış temsilcileri biliyor ve Avon müşterilerine yardımcı oluyor.

Avon temsilciliği 2 aşamadan oluşuyor Avon temsilcisi ve avon takım öncüsü aslında avon takım öncüsü de aynı zamanda bir avon temsilcisi.Avon temsilcisi olmak için www.avon.com.tr adresine gidip üyelik formunu doldurup gerekli koşulları sağladıktan sonra satışa başlıyorsunuz.

Avon takım öncüsü ise kendi altında bulunan avon temsilcilerinin sattıklarından da komisyon kazanıyor.

Avon size sınırsız ürün göndermiyor.Ürün göndermelerini size verdiği kredi ile takip ediyor.

NOT: Avon ürünleri, avon katalogu ve avon temsiliği için daha detaylı bilgiler için avon sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.Bu yazılar resmiyet taşımayıp bilgi verme amaçlı yazılmıştır.Bol Kazançlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder