E-Ticaret Sitesi, İş Kurmak İstiyorum, Ücretsiz İnternet Sitesi

Bir çok küçük ölçekli firma var Türkiye'de.Bu firmaların bir çoğuda ürün tanıtımlarını yapamıyor, büyük firmalarla yarışamıyor ve zarar ederek gerek ülke ekonomisine gerekse de kendi ekonomisine zarar vererek işyerini kapatmak zorunda bile kalabiliyor.

Ar-Ge çalışmalarına çok yüksek meblalar ayıran ülkeler eğilimlerini interaktif ortamda firma tanıtımına, küçük ve orta ölçekli firmalara destek amacıyla oluşturmuşlardır.Artık Türkiye'de de ücretsiz olarak e-ticaret sitesi kurabilir, işinizi dükkanınızı ürünlerinizi internet sitesinde tanıtabilirsiniz.

Ücretsiz E-Ticaret Sitesi Nasıl Kurulur?, İnternet Sitesi Kurma : 





-Garanti Bankası, Yurtiçi Kargo, İdeasoft ve Sadece Hosting firmalarını desteğiyle oluşturulan yeni bir sistem var.Bu sistem sayesinde artık ürünlerinizi rahatlıkla tanıtabilir o ürünleri rahatlıkla satabilirsiniz.

-Garanti Bankası E-Ticaret sitenizdeki ürün alış-verişindeki para transferini sağlıyor.
-Yurtiçi Kargo ürün satışından sonra ürünün kargo işlemini üstleniyor.
-İdeasoft ve Sadece Hosting firmaları ise 1 yıl boyunca tamamen ücretsiz olarak size alan adı ve hosting hizmeti sağlıyor.

İşinizi İnternete Taşıyın!, E-Ticaret Sitesini Kim, Nasıl Kuruyor? 

-İnternet sitesiniz kendiniz kuruyorsunuz.Korkmanıza hiç gerek yok ben bilemem demeyin, işinizi internete taşıyın ekipleri çok kolay ve basit bir şekilde ürün tanıtımınızı yapmanızı, .com alan adınızı ve ürünlerin resimlerini yüklemenizi sağlıyor.

İşinizi İnternete Taşıyın! İnternet Sitesi Tamamen Ücretsiz Mi!

-İşinizi internete taşıyın ücretsiz e-ticaret internet sitesi 1 yıl boyunca tamamen ücretsiz.Sizden hiç bir ücret talep edilmiyor.Bir yılın sonunda internet sitenizin durması istiyorsanız cüzi bir miktar ödeyerek (alan adı ve host için) internet sitenizin yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.Bir yılın sonunda sitenizin yayından kalkmasını isterseniz hiç bir ücret ödemeden silebilirsiniz.

İşinizi İnternete Taşıyın! İnternet Sitesini Kurmak İçin Ne Olmak Gerekir, Bu İmkan Kimlere Sağlanır?

-İşinizi internete taşıyın ekibi bu hizmeti şahıs firmalarına, anonim, komandit kolektif şirketlere sağlamaktadır.
-İnternet sitenizi kurarken en önemli husus ise vergi dairenizi ve vergi numaranızı doğru yazmanız.
-İşinizi İnternete Taşıyın ekibi vergi numaranızı ve vergi dairenizi inceledikten doğruluğunu gördükten sonra sitenizi yayına sokar.
-Bireysel olarak yani vergiye kayıt olmadan bu sistemden yararlanmanız mümkün değildir.


  • İşinizi İnternete Taşıyın! sistemiyle alakalı daha fazla bilgi edinmek için www.işinizinternette.com.tr adresini ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.
  • Bu yazı halkımızı bilinçlendirmek kampanya ve haberlerden insanları faydalandırmak için yazılmıştır.Teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder