Work And Travel, WAT Amerika, WAT Ankara, WAT Fiyatları

WAT yani Work And Travel türkçesiyle hem çalış hem de seyahat et!Uluslar arası alanda hemen her üniversite öğrencisinin hayali olan yurtdışına çıkma, yurtdışında yabancı dil öğrenme özellikle ingilizce geliştirme ve nice maceraları yaşayabileceği bir sistem WAT yani Work And Travel.

WAT ile gidelebilecek Ülker :

  1. İngiltere
  2. ABD Amerika Birleşik Devletleri
  3. Kanada
  4. Malta
  5. Almanya
Wat ile ögrenciler genellikle ABD'ye gitmektedir.WAT ile yurtdışına gidebilmek için pek çok şart ve belge gerekmektedir.

WAT İçin Gerekli Belgeler :


-En az 6 (altı) ay geçerliliği olan pasaport gerekmektedir.Bizden tavsiye en az bir yıl süre kalmasıdır.Yeni çıkan yasayla beraber pasaportunuz çipli pasaport olmalıdır


-WAT ile gidecek olan öğrenciler J-1 vizesi alarak Amerikaya giderler ve 4 aylık uygulanır.Sizin adınıza düzenlenen DS2019 vize formunu doldurmanız gerekir.





WAT Fiyatı, WAT Ne Kadar ?

  • Vize görüşme ücreti 160 Dolar
  • Vize randevu ücreti 20 Dolar
  • sevis ücreti 35 Dolar
WAT İçin Gerekli Şartlar :
  • Work and Travel ile gidecek olan kişilerin 4 yıllık fakültede okumaları gerekmektedir.Üniversitelerin 1., 2., 3.  sınıflarında okumalıdır.
  • Work And Travel (WAT) ile yurtdışına gidecek öğrencilerin not ortalaması 2.00 'ın üzerinde olmalıdır.
  • Work And Travel (WAT) ile çalışmaya gitmek için yurtdışındaki işvereninizle webcam aracılığıyla görüşerek işe kabul edilmeniz gerekmektedir.
  • Work And Travel (WAT) ile yurtdışına gidebilmek için konsolosluk da sorulacak olan sorulara cevap verebilmelisiniz.Sorulan sorular orta düzey ingilizce olup  sınavdan geçenlerin oranı %90 lardadır.
Work And Travel (WAT) Uçak Bileti Ne Kadar ?
-Work And Travel (WAT) uçak biletleri Amerika'ya uçak biletinizi aldığınız zamana göre değişmekle birlikte 1000-1700 Türk Lirası arasındadır.

-Son olarak sizlere Work And Travel (WAT) ile Amerika'ya gidecek olanların yakınlarındaki güvenilir bir Work And Travel (WAT) şirketine giderek detaylı bilgi almasını tavsiye ederiz.

  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder