Eryaman Evler, Ankara Konut Projesi, Kaşmir Göl Evleri

Ülkemizde son on yıl içerisinde inşaat sektöründe devrim niteliğinde yatırımlar oluşmaya başladı.Özellikle büyük şehirlerde ve Türkiye'nin dört bir yanında hızla yükselen binalar ve konut projeleri insanlara rahatı ve huzuru sağlamaya çalışıyor.TOKİ ve özel sektörün birlikte hareket ederek inşa ettikleri toplu konutlar, özel siteler ve konut projeleri insanlar tarafından yoğun rağbet görüyor.

Hızla artan konut projeleriyle yükselen şehirlerden birisi de Ankara.Ankara'da bir çok konut projesi yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.Yeni yapılan konut projelerinde güvenlik, sağlamlık, estetik ve konfor ön planda.Ankara'nın hızla gelişen ve yükselen semtlerinden birisi de Eryaman.İstanbul yolu üzerinde bulunan Eryaman semti yüksek katlı blokları temiz sokakları ve sakin yerleşimi ile insanların tercih ettikleri ve rahatlıkla yaşadığı semtlerden birisi.Eryaman evleri genellikle site halinde konuçlanmış.

Eryaman evlerine yepyeni bir proje katılıyor Kaşmir Göl Evleri.Kaşmir Göl Evlerinde aradığınız özelliği bulamamanız mümkün değil! 

Kaşmir Göl Evleri Özellikleri Neler ?
  • Kaşmir Göl Evleri Eryaman semtinde eryaman evlerine yeni eklenecek olan bir konut projesidir.
  • Kaşmir Göl Evleri İstanbul yoluna, Optimum ve Göksü AVM'ye çok yakın olup göksü parkın arka tarafında inşa edilecektir.
  • Kaşmir Göl Evleri toplamda 14 blok 1438 daireden oluşmaktadır.
  • Kaşmir Göl Evlerinde daire seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 çeşittir.Daire büyüklükleri ise 127 - 175 metre arasında değişmektedir.
Kaşmir Göl Evlerinin Genel Özellikleri Neler ?
  • Kaşmir Göl Evleri 24 saat özel güvenlik kameraları ve güvenlik ekipleriyle korunan bir site olacaktır.
  • Kaşmir Göl Evleri  açık ve kapalı otopark seçenekleriyle size otopark sıkıntısı yaşatmayacaktır.
  • Kaşmir Göl Evleri içerisinde futbol, basketbol, voleybol sahası, tenis kortu, koşu-yürüyüş yolu bulundurmaktadır.
  • Kaşmir Göl Evleri içerisinde yüzme havuzu ve süs havuzları da bulanacaktır.
  • Kaşmir Göl Evleri eryaman evleri içerisinde en özel konut projesi olmakla birlikte hemen yanında golf sahası ve binicilik tesisi de barındırmaktadır.
Kaşmir Göl Evleri Ankara'nın en önemli konut projelerinden biri olup Ankara'ya ve Eryaman evlerine kazandırılacak önemli yapıdır.
-Kaşmir Göl Evleri hakkında daha detaylı bilgi için www.kasmirgolevleri.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.Bu yazı okurlarımızı bilgilendirme amaçlıdır.Teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder