Vatan Bilgisayar, Vatan Bilgisayar Kampanya, Bilgisayar Kampanya

Bilişim sektörü Dünyada hızla gelişmekte ve Türkiye'de teknolojiyi yakından takip eden ülkeler arasında.Türkiye'de binlerce markayı ve binlerce ürünü bir arada bulunduran ve Türkiye genelinde geniş çapta mağazası olan ender mağaza zincirlerinden birisi de Vatan Bilgisayar.Vatan Bilgisayar için Türkiye'nin gururu desek yanlış olmaz çünkü yerli sermaye hakim olup sektörde istikrar ve büyümeyi sağlayan kuruluş.

Vatan Bilgisayar Türkiye'nin dört bir yanına şubeler açarak hem mağazacılık sektöründe hem de internet üzerinden satış yapmakta.Vatan Bilgisayar belirli süreler de başta bilgisayar olmak üzere bir çok üründe indirimler kampanyalar uygulamakta.



Vatan Bilgisayar Ürünleri ; Bilgisayar, telefon, kamera, fotoğraf makinesi, ev elektroniği, ofis sarf malzemeleri ve daha bir çok ürünle hizmet vermekte.

Vatan Bilgisayar'ın son kampanyalarından birisi de tüm ürünlerde %25 indirim sloganı.Bu kampanya dahilinde   vatan bilgisayar tüm ürünlerini indirimli olarak satışa sundu ve piyasa da rakiplerine fark attı.Aynı zamanda bir çok kredi kartına peşin fiyatına 10 aya varan taksit imkanlarıyla müşterilerini cezbediyor.

Vatan Bilgisayar ayrıca internet üzerinden yapılan alışverişlerde 1000 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı sunuyor.

Vatan Bilgisayar'a müsteri danışma hattından ulaşabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.

Vatan bilgisayar kampanyalarından faydalanmak için vatan bilgisayar'ın internet sitesinden üye olmanız gerekmektedir.

Vatan bilgisayar ayrıca sizler vatan card hizmeti sunarak kampanyalarından faydalandırmaktadır.

Vatan bilgisayar %25 indirim kampanyası haricinde hemen her zaman fırsat ürünleri sunarak kaliteyi ucuza almanıza yardımcı oluyor.

Not: Değerli okurlarımız bu yazı sizleri bilgiledirme amacıyla yazılmış olup herhangi bir resmiyet taşımamaktadır.Detaylı bilgi almak için vatan bilgisayar internet adresine başvurabilirsiniz.Teşekkür Ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder