İhtiyaç Kredisi, TEB Pratik İhtiyaç Kredisi, TEB Bankası Kredi

Hemen hepimiz bazı zamanlarda aniden paraya sıkışabiliyoruz ve çok acil olarak paraya ihtiyaç duyuyoruz.Kimi zaman çevremizde ve arkadaş çevremizden de temin edemediğimiz parayı bulmak için bankanın kapısını çalıyoruz.

Gün geçtikçe kredi almak da kolaylaşıyor.Artık bir SMS ile ne kadar kredi alabileceğiniz, ne kadar vadede ödeyeceğiniz herşey anında geliyor.İşte anında ihtiyaç kredisi adını verdiklerini bu sistemi Türk Ekonomi Bankası ( TEB ) gerçekleştirmekte.TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Sayesinde nakit ihtiyacınızı hemen karşılayabilir ve geniş imkanlarla ödeyebilirsiniz.

TEB Pratik İhtiyaç Kredisi Özellikleri Nelerdir?, İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır ?



  • TEB Pratik İhtiyaç Kredisi'ne SMS yoluyla, TEB internet sitesinden, TEB ATM lerinden ya da TEB telefon şubesinden ulaşabilirsiniz.
  • TEB Pratik İhtiyaç Kredisine 444 0 666 numarasından ya da SMS 4466 ya mesaj atarak ulaşabilirsiniz.
  • Yanınızda nüfus cüzdanı veya ehliyet fotokopisi olması yeterlidir.İhtiyaç kredisinde buna ek olarak gelir belgesi ya da maaş bordrosu istenmektedir.
  • İnternet üzerinden TEB Pratik İhtiyaç Kredisi hesaplamak için T.C. kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı yazarak ödeme planınıza ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • TEB Pratik İhtiyaç Kredisinde her kredide ödediğiniz üzere Dosya ücreti ve sigorta ücretini ödemeniz gerekmektedir.
  • TEB Pratik İhtiyaç Kredisi ve İhtiyaç Kredisini herkese vermek zorunda değildir, uygun bulmadığı kişilere kredi vermez.
-Değerli okurlarımız daha fazla ayrıntılı bilgiye sahip olmak için www.teb.com.tr adresini ziyaret edip detaylı bilgi alabilirsiniz.Bu yazı okurlarımız bilgilendirme amacıyla yazılmıştır.Teşekkür ederiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder