Franchising, David People,Franchise Food, Coffe Franchise

Türkiye'de hızla ilerlemek de olan bir sektör franchising sektörü.Bu sektör sayesinde ticaretle uğraşan kişiler ürün alımı, model bulma ya da benzeri zahmetlerin tamamen dışında markalaşmış ve sektörde hızla büyüyen şirketlerin bayiliğini yani franchising alarak rahat bir ticaret yapıyor.

Öyle ki franchising sektörü sayesinde ürün franchising aldığınız firma tarafından geliyor dekor ve konsept franchising firmasının belirlediği tarzda oluyor ve siz sadece işyerinizi işletmekle uğraşıyorsunuz.İşte franchising veren firmalardan birisi de David People Coffe&Food.

David People Coffe&Food Franchising Koşulları  :




  • David People isim hakkı alarak size franchising veriyor.Bu miktarı uygun tutuyor.
  • Açmak istediğiniz işyerinin etütünü ve koşullarını David People ekibi kendisi ücretsiz olarak yapıyor.
  • David People Coffe&Food anlaşmanızı yaptıktan sonra size A'dan Z'ye her türlü dekor, konsept ve ürünü yerleştirerek direkt kullanıma hazır işleyen halde teslim ediyor.
  • David People Coffe&Food franchising verdiği firmanın açılışından sonra en az 15 gün size kendi ekibiyle tamamen hizmet veriyor ve işi tam olarak öğrenmenizi kavramanızı sağlıyor.
  • Tüm ürünlerin takibini David People Coffe&Food kendisi yaparak size tam ürün desteği sağlıyor.
-David People Coffe&Food Franchising için daha detaylı bilgi almak için David People Coffe&Food firmasının kendi sitesini ziyaret edebilir daha fazla bilgi alabilirsiniz.

NOT: Değerli okurlarımız vermiş olduğumuz bilgiler resmiyet taşımamaktadır.Sizi bilgilendirme amacıyla yazılmış olup detaylı bilgi almak isteyen okurlarımızın firmanın resmi sitesini takip etmesini öneririz.Teşekkür Ederiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder